Escaldes-Engordany 2058

Capítol 13

Convidats: Dama Hernández – Elvira Bel – Irene De Nuzzo – Jennifer Ceria – Josep Bove – Loly Artuñedo – Marc Rodríguez – Rajesh Hotchandani – Toni Fernádez

Imatges d’arxiu : Arxiu històric d’Escaldes-Engordany – Arxiu Nacional d’Andorra – Elvira Bel – Família Tomàs-Baldrich – Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany – Família Gasch-Nadal – Família Crespo – Família Albós-Gabarra – Família Magallon-Font (Casa Peret de Cal Tit)

40 anys després de la fundació de la parròquia, la gent d’Escaldes-Engordany ha format una societat que no s’oblida del seu passat. Una parròquia en la que els veïns segueixen valorant la convivència i els valors socials del poble, i un lloc on moltes idees, projectes i iniciatives acaben realitzant-se.

En 12 capítols, hem escoltat a 40 veïns d’Escaldes-Engordany, que ens han explicat els seus projectes, la seva vida i els seus somnis. I han compartit amb nosaltres com han viscut els 40 anys d’història de la parròquia.

En aquest capítol últim, hem escoltat a 9 escaldencs, que pel seu origen o edat han viscut, i segueixen vivint  intensament la vida social i cultural de la parròquia.

A tots els hi hem preguntat com s’imaginen Escaldes-Engordany d’aquí a 40 anys… com creuen que serà la parròquia l’any 2058. I us avancem que tots prenen els valors dels primers 40 anys com el model que s’ha de seguir pels 40 anys vinents d’Escaldes-Engordany.

Galeria